Våre produkter

Vi har tilbehør til alle våre jakt- og sikringsradioer.


Hunter M140Jaktradio Hunter M140 m/Hurtiglader

Som etterfølger av Hunter MK16 Plus og et supplement til Hunter F1, opplyser produsent at samme strenge krav er oppfylt for å oppnå aller beste Hunter kvalitet på nykommeren.

”Hunter M140 produserer vi på en av våre kjente fabrikker som har levert oss jaktradioen i mer enn 15 år. I tillegg høster vi av 40 års radioerfaring fra proffmarkedet, og kan garantere at Hunter logo på produktet er et kvalitetsstempel.”

Fra og med 2010 innføres derfor 5 års garanti på både Hunter M140 og Hunter F1.
For alle de som allerede har gått til innkjøp av Hunter F1, kan det opplyses at garantien har tilbakevirkende kraft og gjøres gjeldende fra kjøpsdato.

Den nye modellen fra Hunter er litt enklere enn modell F1, men kvalitet, detaljer, rekkevidde og ikke minst pris gjør Hunter M140 uslåelig i sin klasse.

Hunter er utstyrt med 1700 mAh Li-Ion batteri. Den er IP 54 klasset for vanntetthet, har vanntett tilbehørskontakt og gullbelagte kontakter ellers. Alfanumerisk display med batteri- indikator samt automatisk lys og velkomsthilsen, 38 valgfrie og programmerbare PL toner.
Hunter M140 leveres med hurtiglader, spesialtilpasset antenne for norske frekvenser.
Dekker hele frekvensbandet fra 136-174 MHz, og har plass til 99 kanaler.

Med unntak av lader, benyttes tilbehøret til Hunter F1. Antennen er den samme som til Hunter Mk16/Mk16 Plus.


Hunter F1 Testvinner 2010

Liten i størrelse, størst i ytelse

Astro220Jaktradio, Hunter F1 med batterikapasitet for 1 ukes jakt, som standard. F1 har selvfølgelig de kjente Hunter fordelene som: Markedets mest robuste, aluminium chassis, stor batterikapasitet, vanntetthet, enkel å betjene, felles tilbehør, gjenkjennende rødfarge, gullkontakter og transport/ beskyttelseskoffert

Hunter F1 er godkjent iht IP65  for vanntetthet, og MIL-STD 810 C, D og F for fukt, støt og vibrasjon.

Hunter F1 veier kun 215g med batteri og antenne, og er liten med sine fysiske mål på 120 x 56 x 35 mm.

Av ”kjekt å ha” funksjoner nevner vi bla. alfanummerisk display, viskemodus, talestyring, taleforvrenger, skanning på både kanal og PL toner, batteriindikator.

Hunter F1 leveres komplett med intelligent hurtiglader, 3600 mAh (2 x 1800) batterikapasitet, antenne, norsk bruksanvisning og hendig, solid koffert, for ”ordens skyld”.Hunter M140 er utstyrt med 1700 mAh Li-Ion batteri. Den er IP 54 klasset for vanntetthet, har vanntett tilbehørskontakt og gullbelagte kontakter ellers. Alfanumerisk display med batteri- indikator samt automatisk lys og velkomst-hilsen, 38 valgfrie og programmerbare PL toner.

Den leveres med hurtiglader, spesialtilpasset antenne for norske frekvenser. Dekker hele frekvensbandet fra 136-174 MHz, og har plass til 99 kanaler.

 


Billader til Hunter Jaktradio.

 

 

 

 


(8600104) Mini hodesett til Hunter F1 og
Hunter M140 (OS01)

Flere modeller .

 

 

 

 

 

 Hurtiglader til Hunter F1

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi anbefaler å montere lang antenne (også kalt skogsantenne) på radioen. Dette vil bedre kvaliteten på sending, mottak og dermed rekkevidde.

Art. nr. 8600105 for Hunter  F1.

 

 

 

 

 

 Vi anbefaler å montere lang antenne (også kalt skogsantenne) på radioen. Dette vil bedre kvaliteten på sending, mottak og dermed rekkevidde..

Art. nr. 8600007 for Hunter M140.

 

 

 

 

 

 

 


Hunter F1. Komplett m/hurtiglader.
Hunter F1 er en svært robust og liten VHF jaktradio med overlegen ytelse og rekkevidde. Den er vanntett med stor batterikapasitet og er enkel å betjene. F1 tåler både røft vær og hard bruk. F1 har bl.a.følgende funksjoner: Alfanummerisk display, talestyring, taleforvrenger, skanning på både kanal og PL toner m.m. Leveres med 3600mAh (2x1800) batteri, intelligent hurtilader, antenne, øre høyttaler, norsk bruksanvisning og solid koffert. - Vekt: 215 gram - Mål: 120x56x35 mm. - Kanaler: inntil 200 stk.


8600212. OS Multi kombinertpakke, med gullbelagte kontakter. Alt du trenger av kabler. Inneholder vanntett OS Multienhet (mikrofon). Denne kopler du til øremusling (1), via komkabel til Hunter og Sordin hørselvern (2) eller via komkabel til Peltor hørselvern (3).

 

 

 

 

 


Hunter M 140. Alfanumerisk display med batteri-indikator. Automatisk lys og velkomsthilsen
38 valgfrie og programmerbare PL toner(ved forstyrrelser fra andre på samme kanal kan du stille inn et ”filter” (PL-tone) som fjerner samtaler fra andre enn de som har innstilt samme ”filter” (PL-tone) på sine radioer). Automatisk kanalsøking. Radioens følsomhet kan justeres i 9 nivåer (squelch) for best rekkevidde

 

 

 


Hunter F1. Batterispenning vises når radio slås på. Stor batterikapasitet, leveres med 2 stk høykapasitet batterier
Effekt 1 W og 5 W. Lys i tastatur, alfanumerisk display. Enkle menyer – rull med knappen, trykk Enter. Leveres med alle norske JAKT-kanaler, SANK-, SIKRING- og svenske JAKT-kanaler, ferdig tilpasset Echosystemet samt de to hundepeilekanalene.